GENİŞ ALAN DİJİTAL İLETİŞİM

DMR Simulcast DS-6310

Hytera DS-6310 Simulcast sistemi açık DMR standardını temel alır ve geleneksel bir DMR radyo sisteminin (DMR Tier II) bir simulcast ağı olarak çalıştırılmasına olanak tanır ve aynı sinyali aynı frekansta birden fazla örtüşen site üzerinden aynı anda yayınlar. Geniş alanlar üzerinde güvenilir DMR radyo kapsama alanı sunan Hytera eş zamanlı yayın sistemi, geniş bir alanda sınırlı RF kaynağıyla çalışan kamu hizmeti şirketleri, toplu

taşıma kuruluşları ve ilgili kuruluşlar için idealdir. Geniş bir alanda frekans açısından verimli radyo kapsama alanı gerektiren mevcut analog veya eş zamanlı yayın sisteminizi DMR Tier II dijital işlevselliğinin avantajlarıyla modernleştirmeniz gerekiyorsa bugün Hytera Ortaklarımızdan biriyle konuşun.

Hytera Simulcast sistemi

Hytera Simulcast sistemi, DS-6310 baz istasyonlarından oluşur ve bazda 100 istasyon için bir MSO (Mobil Santral Ofisi) içerir. Farklı kaynak bileşenleri, bir aktarım IP deposu aracılığıyla birbirine bağlanır. Baz istasyonu, Hytera RD985s’in geniş teknolojik hızlarına sahiptir (maksimum baz istasyonu için 2 adet).

Kullanımı ve bakımı kolaylaştıran modüler yapı sayesinde Hytera Simulcast sistemi, iletişimi optimize etmek ve diğer işlemleri kolaylaştırmak için ağ yeniden bölümlendirme veya radyo yeniden bölümlendirme çözümlerinden yararlanabilmektedir.

İşletim sistemi, mobil radyo sisteminin yönetimine ve izleme, kullanım ve bakımı tamamlayan işlevler sayesinde etkili bir şekilde izin verdi. Öte yandan, mantıksal ve malzeme bileşenlerinin yapılandırılması kolaydır. İstemci-sunucu mimarisi, birden fazla çalışma istasyonunun bağlanmasına izin verir ve merkezi öğelerin yönetimi ve günlük mantıkların uzaktan kontrol edilebilmesini sağlar. Özel bir otomatik iletişim operatörüne veya toplu işe gidip gelme telefonuna (RTPC) geçiş yapmak için geçiş yapılandırması gerçekçidir. Radyo sistemi ve telefonlar SIP protokolü aracılığıyla iletişim kurabilir.

Dolaşım ve aktarım kolaylığı

Hytera Simulcast sistemi sayesinde, kullanıcılar kanal değiştirmeden başka bir siteye geçebilirler. Bu durumda, katılımcılar, iletimlerin eş zamanlı olarak sitelere dağılmasından ve iletişim kayıtlarının site üzerinden otomatik olarak alınmasından ve ayrıca sinyal alma sinyalinin sağlanmasından tasarruf ederler.

Geniş ürün yelpazesi uyumlu cihazlar

Çoklu dağıtım sistemi, geleneksel radyo numarası normuna (DMR Niveau II) dayanmaktadır. Hytera radyoları ile uyumlu olup, sayısal olarak benzerleri yoktur.

Bir çift frekans kullanarak bölgeye entegre kuvertür

Çoklu dağıtım desteği sayesinde mobil radyo sistemi, cep telefonunda bulunan baz istasyonlarının isimlerini belirten birkaç frekans çiftiyle çalışabilir.

Analog ve Sayısal İşlevler

Hytera Simulcast sistemi analog ve sayısal olarak kullanılabilir. Analog modda, CTCSS ve CDCSS sinyalizasyon sistemleri şarj edilir. Bununla birlikte, en iyi uyum kalitesi/fiyatı sayısal olarak elde edilir, aynı anda birden fazla çağrının etkili olmasına izin veren bir mod, bağışların aktarımı için hizmetler sunar.

Kapasite, akıllı yönetim sistemi (sous-réseaux) sayesinde lütuf kazanır

Hareket mantığı, çoklu destek sistemini temel istasyonlar ve tekrarlayıcı zaman aralıkları işleviyle ek kaynaklarla bölmeye izin verir. Bu özellik, belirli bölgelerde kapasite tamamlama kapasitesine sahip, bağımsız bir mobil radyo sistemi olarak işlev görür. Les sous-réseaux, koşullardaki bir değişiklikle hızlı bir şekilde yeniden başlatıldığında geçici olarak birbirine bağlanabilir.

“Oy dinamiği”nde en yüksek kalite

Çoklu destek sistemi, mükemmel bir kalite sunmak için radyo numaralarının verilerinden yararlanır. Öte yandan, sistem, kurtarılan baz istasyonlarından kuvertür radyo veya bölgelerdeki seslerin kaliteli bir fikrini garanti eder. Kalite testleri sonucunda MSO, radyo sinyalinin iletildiğini ve yayıldığının en iyi durumda olduğunu doğruladı.

Réseau IP esnek

IP protokolüne dayalı olarak mimari, çok sayıda bağlantı sistemiyle birlikte esnek bir veritabanı oluşturma olanağı sağlar. IP taşıma kaynağı, yürüyüşte mevcut olan ekipman deposudur (sunucular, ulaşım sağlayıcılar, yönlendiriciler, vb.). Il peut donc être entretenu ve mis à niveau au meilleur coût.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin