İLETİŞİM

TETRA Sistemleri

Modüler, esnek ve endüstri lideri olan Hytera TETRA ACCESSNET-T IP sistemi, kamu güvenliği çözümü arayanların dünya çapında tercih ettiği bir sistem olarak tanınır. Talepkar iletişim ve veri gereksinimleriyle Hytera, TETRA müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli yenilik yapmaktadır.

Hytera’nın TETRA baz istasyonları, en çok ihtiyaç duyduğunuzda güçlü bir güvenilirlik sağlar ve radyolarımız, etkileyici uygulamalarımız aracılığıyla yönetilen ETSI TETRA açık standardı ile uyumlu geniş bir özellik listesi sunar. Misyon kritik iletişimleri sağlamak için bugün sizin TETRA altyapınızı nasıl sağlayabileceğimizi keşfedin.

Güvenli ve Sağlam

TETRA şifrelemesi (E2EE ve AIE) ve kimlik doğrulama, dijital TETRA teknolojisi sayesinde mükemmel ses kalitesi ile birleşerek, her iletişimin açık ve güvenli bir şekilde iletilmesini sağlar. Akıllı yedeklilik fonksiyonları, sistem güvenilirliğini en üst düzeye çıkarır.

TETRA Sistemi Ölçeklenebilirliği

Hytera TETRA ACCESSNET®-T IP, tek hücreli sistemlerden ulusal ağlara kadar kullanıcı taleplerinizle birlikte büyütülebilir.

Mevcut IP Altyapısını Kullanma

Bireysel ağ elemanlarının IP tabanlı bağlantısı, mevcut IP altyapısını kullanmanıza olanak tanır, bu da ek iletim bağlantılarını gereksiz kılar ve maliyetten tasarruf sağlar. Birçok sitede zaten mevcut olabilecek yüksek kaliteli IP ağlarını ses iletişimi için kullanın.

Esneklik İçin Tasarlanmış Ağ Mimarisi

Merkezi veya merkezi olmayan ağ topolojileri, ağ tasarımınızda ve adaptasyonunuzda esneklik sunar, tüm düğümler arasında kapı yönlendiricilerin esnek dağıtımı mümkündür, bu da sistemin bireysel gereksinimlerinize göre yapılandırıldığından emin olunmasını sağlar.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin