MNC360

Her yere taşın. Her zaman bağlan.

MNC360, araç içi iletişim için tasarlanmış hücresel ağ üzerinden bas-konuş (PoC) mobil radyodur. Hytera’nın yenilikçi tasarımıyla, çeşitli alan iletişim senaryoları için güvenilir, net ve yüksek sesli hizmet sunar.

Basit tasarım

radyonun kurulumunu, çıkarılmasını ve işletilmesini kolaylaştırır. Gerektiğinde çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek çok yönlü aksesuarlar mevcuttur. Profesyonel, işe hazır bir bas-konuş mobil radyo olarak çalışan MNC360, dikey pazarlar için ideal grup iletişim cihazıdır.

Daha Akıcı İletişim

MNC360’daki iki dış LTE anteni, cihazın RX hassasiyetini 3 dB artırarak, uzak banliyöler veya yer altı otoparkları gibi zayıf sinyal alanlarını kapsar. Akıllı geçiş, MNC360’ın her zaman daha iyi sinyal gücüne sahip ağı seçmesini sağlar. Her yerde istikrarlı, kesintisiz ve yüksek kaliteli iletişim sağlanır.

Gürültülü ve Net Ses

Dahili 4 watt’lık hoparlör, bozulma bastırma, uluma önleme ve gürültü iptal teknolojisi ile birlikte gelir. Bu özellikler, MNC360’ın inşaat alanlarındaki veya işlek caddelerdeki araç camları açık olsa bile gürültülü ve net ses iletimini sağlar.

Esneklik ve Uyumluluk

Kablolu aksesuarlar veya kablosuz aksesuarlar ile eşleştirildiğinde, MNC360 kullanıcılara ses iletişimi için daha fazla özgürlük ve esneklik sunar. Android sistem ve standart API’ler ile MNC360, saha veri uygulamaları için bir araç içi ekosistem oluşturmak üzere üçüncü taraf uygulamalar için açıktır. Ayrıca, MNC360, belirli ihtiyaçlara uygun olarak yeteneklerin genişletilmesi için son derece özelleştirilebilirdir.

Akıllı Tasarım, Güvenli Sürüş

MNC360, hız aşımı ve sürücü yorgunluk alarmı sağlayarak güvenli bir yolculuk sunan bir güvenlik yardımcısıdır. Sürüş esnasında MNC360 üzerindeki programlanabilir tuşlar otomatik olarak kilitlenir, bu da sürücünün yolda daha fazla odaklanmasına ve radyoya daha az ilgi göstermesine yardımcı olur. Bu arada, bir harici USB kamera MNC360’a bağlanabilir ve yolculuk detaylarını kaydetmek için bir araç içi kamera olarak çalışabilir.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin