TASARIM FARK YARATIR

Operasyonel Kolaylık Esnek Performans ile

Hytera, TETRA iki yönlü telsizlerimizin kullanıcı dostu arayüzler sunarak, minimum eğitim ve alışma süresi gerektirecek şekilde sezgisel kullanımı sağladığını temin eder. TETRA iki yönlü telsiz serisi boyunca TETRA güvenlik standardı şifrelemesini destekleyerek, kutudan çıkar çıkmaz en yüksek düzeyde kimlik doğrulama ve güvenliği sağlar.

TETRA telsizleri ayrıca, dijital TETRA teknolojisinin kullanımı sayesinde mükemmel ses kalitesi aracılığıyla sağlanan net iletişimden de faydalanır. Çevrenizin farkında olmak, genellikle şirketlerin vazgeçilmez bir teknoloji parçasıdır ve neyse ki Hytera’nın TETRA iki yönlü telsizlerinde takip, tetikleyiciler ve acil durum yanıt yetenekleri için GPS konum hizmetleri bulunmaktadır.

Hiçbir şeyi kaçırmayın

ESNEK MİMARİ

Hytera TETRA sistemi, iletişim hacmi gereksinimlerinizle uyumlu, ölçeklenebilir bir radyo çözümü sağlar ve tasarımın kullanılabilirlik ve kapasite gereksinimlerinizi karşıladığından emin olur.

OPERASYONEL KOLAYLIK

Fark tasarımdadır – TETRA iki yönlü telsizlerimizin kullanıcı dostu arayüzler sunarak, minimum eğitim ve alışma süresi gerektirecek şekilde sezgisel kullanımı sağladığından emin oluruz.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin