HIZLI DAĞITIM

Dijital Kablosuz Geçici Tekrarlayıcı

Hytera’nın E-paketlerinin çok yönlülüğü, verimli ve etkili bir şekilde dağıtılabilen esnek bir iletişim sistemine yol açar.

E-pack, arama yapmak ve almak için bir radyo olarak kullanılabilir ve ayrıca sesi yönlendirmek için kablosuz bir mobil geçici ağ oluşturur.

Öne Çıkanlar

Kablosuz Mobil Geçici Ağ İletişimi

Hytera E-pack, maksimum 31 düğümün bulunduğu kablosuz mobil geçici ağ oluşturabilir. Geçici ağ çalışması, E-pack düğümlerinin serbestçe hareket edebildiği, kendi kendini yapılandıran ve dinamiktir.

Hızlı Dağıtım

Kablosuz mobil geçici ağ bağlantısını temel alan Hytera E-pack, açılır açılmaz iletişim sistemini dağıtmak için ağlar oluşturma ve birleştirme yeteneğine sahiptir.

Çoklu Ağ Topolojileri

E-pack, daha geniş kapsama alanı sağlayacak şekilde zincir, ağaç, yıldız vb. gibi çok yönlü topolojileri destekler.

Son Derece Güvenilir Ağ İletişimi

Bir E-pack düğümü ağdan uzaklaşırsa veya arızalanırsa, bağlantı sürekliliğini garanti etmek için ses otomatik olarak başka bir E-pack düğümüne yönlendirilecektir.

Yüksek Spektrum Verimliliği

TDMA ve FDMA teknolojisine dayalı olarak, aynı anda arama yapmak ve sesi yönlendirmek için tek bir frekans kullanılabilir, bu da frekans kaynaklarından büyük ölçüde tasarruf sağlar.

Yedekleme Olarak GSM Bağlantısı

Gömülü bir GSM kartıyla, eğer bir E-paket düğümü ağdan uzaktaysa, genel ağ üzerinden ağdaki herhangi bir E-paket düğümüne çağrı yapabilir. Bu, kapsama alanı içindeki radyoların ağdaki radyolarla iletişim kurabilmesini sağlar.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin