DMR Telsiz

DMR Sistemleri

Hytera'nın DMR Sistemleri, daha fazla insanla daha sık bağlantı kurmanıza yardımcı olur. En son radyolarımızı en yeni donanım ve uygulamalarla birleştirerek, DMR sistemlerimiz kapsamı iyileştirmek, kapasiteyi artırmak ve mevcut ve gelecekteki profesyonel iletişim gereksinimlerinize uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır. Büyük sayıda kullanıcıyı ses ve veri ile bağlamak ve yönetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

 

Bağlantıyı ve güvenilirliği iyileştirmek isteyen genişleyen çoklu site işletmeleri olsun, artan kapasite ve kontrol gereksinimi duyan büyük operatörler olsun, Hytera, tam gereksinimlerinize uygun modüler bir DMR sistem sunar. Hem DMR hem de TETRA teknolojisi üzerinden çeşitli sistemler ve yazılım tekliflerine göz atarak iletişiminizi nasıl iyileştirebileceğimizi öğrenin veya ideal çözümünüzü belirtmek için Hytera Ortaklarımızdan biriyle konuşun.

Dijital Kanal Nedir?

Kanallı radyo sistemleri, ses çağrısı veya veri trafiğini sınırlı sayıda frekans aracılığıyla optimize eden ve büyük bir kullanıcı grubu için mevcut kaynağı en üst düzeye çıkaran iki yönlü radyo sistemleridir. Bu, örneğin kamu güvenliği, üretim ve ulaşım endüstrisi içinde profesyonel veya kurumsal düzeyde kullanıcılar için iletişimin her zaman anında ve kullanılabilir olmasını sağlamak açısından kritiktir.

DMR Seviye III

DMR Seviye III Kanallı Radyo, adanmış bir kontrol kanalı ile bir sunucu tarafından yönetilen tekrarlayıcı teknolojisini kullanır. Bu, kaynakların bir araya getirilip birden çok kullanıcı grubu için radyo trafiğinin kontrol edilmesine olanak tanır. Diğer ağların aksine, DMR Seviye III kanallı ağlar, geniş coğrafi alanlarda özellik zengini, görev kritik iletişimler sunar ve bu da onu kurumsal düzey operasyonlar için kullanışlı kılar.

XPT Kanallama

Hytera’nın Genişletilmiş Sahte Kanallama (XPT) sistemi, kanıtlanmış tekrarlayıcı teknolojisi ve geleneksel DMR radyolarına dayanan genişletilebilir bir mobil radyo çözümüdür. Bu sistem, merkezi bir sistem kontrolörü olmadan dağıtılmış bir kanallı radyo sistemini taklit etmek üzere Hytera tarafından geliştirilmiştir. XPT Dijital Kanallama sistemi, mevcut kaynağı en üst düzeye çıkarmak için birden çok yuvada mevcut frekansları yönetmek üzere tekrarlayıcıları yükseltir.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin