DS-6250

Hytera DMR Tier III Trunking Cube Baz İstasyonu ile ilgili her şey, hızlı dağıtım ve çalıştırma kolaylığı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır; son derece entegre bir çözümdür; iletişimi sağlamaya başlamak için baz istasyonunu açmanız yeterlidir. Dağıtımı hızlı, kolay ve esnek olan cihaz, iç

veya dış mekana monte edilebilir ve iş veya görev açısından kritik iletişimler sağlamak üzere hızlı konumlandırma sağlar. Dahası, DPD gibi ileri teknoloji sayesinde düşük güç tüketimiyle yenilikçi, çevre dostu bir tasarıma sahiptir.

Esnek Dağıtım

Hytera Trunking Cube Baz İstasyonu hızlı dağıtım özelliğine sahiptir. İletişim senaryolarınıza uyacak dört kurulum seçeneği mevcuttur: iç mekan kapsama alanı için duvara monte, dış mekan kapsama alanı için direğe monte, acil durumlar için araca monte ve geçici çalışma için kutuya monte.

Her türlü ortamda Tier III kanalın potansiyelini ortaya çıkararak kurulumda ve ilgili alanda zamandan ve maliyetten tasarruf edin.

Geniş Kapsama Alanı

Trunking Cube Baz İstasyonu mükemmel kapsama alanı sağlayabilir. Çeşitlilik alımını destekler ve doğrudan anten direklerine, binalara ve kulelere monte edilerek besleyici kaybını azaltır.

Yüksek Spektrum Verimliliği

Çoklu taşıyıcı teknolojisine dayanan kanal aralığı, geleneksel 250 KHz plus yerine 50 KHz’den fazladır. Dahası, DMR trunking eş zamanlı yayın modunda çalışabilir; bu, tek bir ağda uygulanan tüm baz istasyonlarının aynı frekansları benimseyebileceği anlamına gelir.

Çevre Dostu Tasarım

Son derece entegre bileşenler, iyi ısı dağılımını garanti eden göz alıcı bıçaklı ısı emici tasarımıyla desteklenen güç tüketiminin 550 W’tan az olmasını sağlar.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin