PROFESYONEL MOBİL İLETİŞİM

POC Handheld

Profesyonel mobil iletişim taleplerini karşılamak için, Hytera’nın PoC radyo serisi, kullanıcıların birçok sektörde çeşitli durumlarla başa çıkmasını sağlayan uçtan uca PoC çözümleri sunar. Hytera’nın tam PoC çözümü, yönetim platformunu, gönderme platformunu, sunucuyu, PoC uygulamalarını ve el terminallerini içerir.

PoC el cihazları sağlam bir tasarıma sahiptir ve darbeye dayanıklılık, su ve toza karşı dayanıklılık gibi özelliklerle gelir ve aynı zamanda gürültülü ve sert ortamlarda güvenilir operasyonları sağlar. Geleneksel PMR radyoya kıyasla, PoC, 2G, 3G, 4G, Wi-Fi ağları üzerinden anında iletişim sağlar, bu da acil durumları ele almayı kolaylaştırır çünkü HD kamera ve dokunmatik ekran aracılığıyla site koşullarını doğrudan kamu ağı üzerinden arama yaparak rapor edebilir.

Dokunmatik ekran, eldivenli ve ıslak ellerle operasyonları destekleyecek kadar sağlam ve hassastır ve büyük PTT düğmesi, günlük devriyede daha rahat anında grup çağrıları sunar. Bu, hem özel hem de kamu ağlarında, kamu ağı kapsama alanı dışında dar bant ve geniş bant üzerinde çalışırken, saha operasyonel verimliliğini artırır. Örneğin PDC550, anında iletişimi sürdürür ve açık endüstri standart platformunda üçüncü parti uygulamaları destekler. Bu, kullanıcıların operasyonlarını ve komuta merkezine gerçek zamanlı HD video akışını kolaylaştırır, bu da hızlı kararlar alınmasına yardımcı olur.

Görsel gönderme video ve sesli gönderme ile PoC yönetim platformları, komuta ve göndermeyi daha kolay ve daha doğru hale getirir ve lojistik, güvenlik, trafik, havaalanları ve büyük etkinlikler dahil çeşitli senaryolarda yaygın olarak kullanılmıştır. Hytera’nın PoC çözümleri, iletişim koordinasyonunu ve göndermeyi daha sorunsuz ve daha verimli hale getirir.

PNC360S

PNC360S

Gerçek Zamanlı, Sınırsız ve Şeffaf İletişime Başlayın

PNC380

PNC380

Harf ve Numara Tuş Takımlı Giriş Seviyesi PoC El Terminali

PNC550

PNC550

Yüksek Seviye PoC El Terminali

PDC550

PDC550

Çift Modlu PoC El Terminali

PNC560

PNC560

Kritik Görev Hizmeti İçin Tasarlandı
Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin