BASİT, UYGUN MALİYETLİ VE ÖLÇEKLENEBİLİR

XPT Dijital Kanal

XPT (Genişletilmiş Sözde Kanal), Hytera RD985S tekrarlayıcıyı kolayca yükselterek DMR radyo ağınızın kapasitesini uygun maliyetli bir şekilde artırmanıza olanak tanıyan çok bölgeli bir dijital kanal çözümüdür.

Ses ve veri yoluyla çok sayıda kullanıcıya bağlanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hytera XPT, artan iletişim ihtiyacınızı

karşılamak üzere sizi düşünerek tasarlanan en son dijital teknolojiyi kullanarak profesyonel iki yönlü telsizlerimizi tamamlar. Kamu hizmetleri ve perakende satıştan lojistik ve üretime kadar iletişim potansiyelinizi en üst düzeye çıkarın ve iş açısından kritik mesajların her zaman anında iletilmesini sağlayın.

Optimize edilmiş kanal kullanımı

Klasik hatlı radyo sisteminin aksine Hytera XPT herhangi bir kontrol kanalı kullanmaz. İletişiminiz için mevcut tüm radyo kanalları kullanılır. Bu kanallar radyo altyapısı tarafından yönetilmektedir. Bu, radyo kullanıcısının manuel kanal seçimine artık gerek kalmamasını sağlar; çağrı istekleri için ücretsiz kanallar otomatik olarak belirlenir ve dinamik olarak atanır.

Hytera XPT, DMR Tier II’nin avantajlarını son teknoloji ürünü ve güçlü trunk radyo sistemlerinin özellikleriyle birleştirir.

XPT’ye sorunsuz geçiş

Zaten Hytera’nın geleneksel (Kademe II) DMR telsizlerini kullanıyor musunuz? O zaman göç etmeye hazırsınız! Mevcut DMR telsizleriniz muhtemelen zaten XPT Modunu (Modele bağlı) desteklemektedir ve RD985S tekrarlayıcılar, Hytera ortağınızdan alabileceğiniz bir lisans yükseltmesi yoluyla kolayca XPT’ye dönüştürülebilir. Bu, yatırımınızı geleceğe hazır hale getirir ve ağ trafiğiniz arttığında yeni donanıma ihtiyaç duymamanızı sağlar.

Basit genişletme, esnek ağ iletişimi

XPT sistemindeki bireysel RD985S tekrarlayıcıları birbirine bir IP ağı aracılığıyla bağlanır. Bu nedenle, XPT lisanslı Hytera telsizlerini ve RD985S tekrarlayıcılarını etkinleştirdikten sonra, mobil radyo sisteminizi kurmak için yalnızca IP anahtarlarına ve anten bağlantısına ihtiyacınız vardır. Bu mobil radyo sistemi için PC donanımı gerekli değildir çünkü merkezi anahtarlama kullanılmaz.

Kullanıcı tabanınızın veya trafik hacminizin artması gerekiyorsa, kapasitenizi artırmak için IP ağına bağlı ek tekrarlayıcılar ekleyerek hızlı bir şekilde yanıt verebilirsiniz.

Kapsamlı özellikler

XPT, grup çağrıları ve acil durum çağrıları gibi ses hizmetlerinin yanı sıra, güçlü bir dijital mobil radyo sisteminin parçası olan tüm önemli profesyonel mobil radyo özelliklerini içerir.

Fiyat Teklifi İçin İletişime Geçin

İletişime Geçin